Karatés lányok, nektek hogy megy a karate?
nekem nagyon jól megy...lassan 7 éve járok már...:) sok versenyt megnyertem,külföldön is.(nem dicsekedésből)úgy érzem jó vagyok abban amit csinálok és élvezem is.teljes átéléssel csinálok végig minden edzést és egyszerűen imádom a társaságot..:D
14 /L
Én még tini koromban karatéztam, azaz pár éve, de nem ment sehogy. :( A melleim sem nőttek meg jobban és a popsim sem lett formásabb. Hamar otthagytam, mert nagyon durva volt, sok volt amikor egymás ellen kellett küzdeni :S.
Rendben van hogy karate, de attól még a levegőt kéne püfőlni és egymást gyepálni, nem tudom ebben mi a jó.
Most lett egy éve,hogy járok,nagyon szeretem:) Én mindig is szerettem volna tanulni egy harcművészetet,ami lehetőleg japán:)
De az igazat megvallva,ez csak véletlen volt,hogy pont akaratét kezdtem el,méghozzá a kyokushint:P De nem bántam meg! Szeptemberben lesz majd a vizsgám 9kyu-ra. Szvl. én még az elején vagyok,de nem zavar.Mindent lassan csinálok,ezt is :D Versenyre én már nem fogok menni,az biztos:D A célom:önbizalom szerzés, megtudjam magam védeni és hogy egészséges legyek. De neked sok sikert majd,ha mész majd versenyre(főleg,ha küzdésre),minden tiszteletem,bátor vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!