Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg jó a reggeli torna?

Tényleg jó a reggeli torna?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 05:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem! ugyanis az izmok még hidegek, főleg az ízületek így csak jól leterheled őket, és sérülésveszélyes! a gerincet is csak nyírod vele.
2011. márc. 2. 06:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mikor érdemesebb tornázni? (bocsi,hogy belekérdezek,de ez engem is érdekelne)
2011. márc. 2. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én belehalnék egy reggeli tornába. Még a szememetis alig bírom kinyitni, nemhogy tornázzak ...
2011. márc. 2. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én minden reggel tornával indítok. Több erőm van rá mint este munka után. Jobb is a napom tőle. :)
2011. márc. 2. 09:35
 5/9 anonim válasza:
100%
Én évek óta reggel szobabiciklizek, mert inkább akkor szánom rá az időt, és így munka után este, mikor már egyébként is fáradt vagyok, akkor pihenhetek; reggel nem zavarok senkit (mert még alszanak), nekem nagyon bevált. És tényleg könnyebben indul utána a napom.
2011. márc. 2. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A délelőtti torna a legjobb,a napnak fiatalsága.Reggel még csecsemő vagy.
2011. márc. 2. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Elviekben, ha férfi vagy, akkor jó :)

Ha nő, akkor nem biztos.

Mivel a kortizol szint reggel magasabb, mint este (katabolikus hatás), de a tesztó szint arányaiban (a kortizollal) magasabb reggel, mint este (anabolikus hatás).

Tehát itt ki lehet valamilyen szinten használni az anabolikus rést... Nők esetén nem hiszem, hogy hatékonyabb lenne.

2011. márc. 2. 13:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát akkor mindegy, mert lány vagyok.Maradok a délutáni edzésnél.:)
2011. márc. 2. 13:59
 9/9 anonim válasza:
0%
évente 124-en halnak meg reggeli tornába
2011. márc. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!