Tényleg jó a reggeli torna?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 05:18
1/9 anonim válasza:
nem! ugyanis az izmok még hidegek, főleg az ízületek így csak jól leterheled őket, és sérülésveszélyes! a gerincet is csak nyírod vele.
2/9 anonim válasza:
Akkor mikor érdemesebb tornázni? (bocsi,hogy belekérdezek,de ez engem is érdekelne)
3/9 anonim válasza:
Én belehalnék egy reggeli tornába. Még a szememetis alig bírom kinyitni, nemhogy tornázzak ...
4/9 anonim válasza:
Én minden reggel tornával indítok. Több erőm van rá mint este munka után. Jobb is a napom tőle. :)
5/9 anonim válasza:
Én évek óta reggel szobabiciklizek, mert inkább akkor szánom rá az időt, és így munka után este, mikor már egyébként is fáradt vagyok, akkor pihenhetek; reggel nem zavarok senkit (mert még alszanak), nekem nagyon bevált. És tényleg könnyebben indul utána a napom.
6/9 anonim válasza:
A délelőtti torna a legjobb,a napnak fiatalsága.Reggel még csecsemő vagy.
7/9 anonim válasza:
Elviekben, ha férfi vagy, akkor jó :)
Ha nő, akkor nem biztos.
Mivel a kortizol szint reggel magasabb, mint este (katabolikus hatás), de a tesztó szint arányaiban (a kortizollal) magasabb reggel, mint este (anabolikus hatás).
Tehát itt ki lehet valamilyen szinten használni az anabolikus rést... Nők esetén nem hiszem, hogy hatékonyabb lenne.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát akkor mindegy, mert lány vagyok.Maradok a délutáni edzésnél.:)
2011. márc. 2. 13:59
9/9 anonim válasza:
évente 124-en halnak meg reggeli tornába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!