Mit csináljak konditerem útán, hogy jobban nőjek?
Figyelt kérdés
Mit csináljak?Mit egyek, ötletek?2011. márc. 1. 19:39
1/43 anonim válasza:
igyál 1 turmixot de
normális étrendtől nősz jobban!
2/43 A kérdező kommentje:
Jaa azt elfelejtettem, h 14 vok/fiú!
2011. márc. 1. 19:46
3/43 anonim válasza:
Ahogy lantos johnny mondta:IGYATOK TURMIXOT!
4/43 A kérdező kommentje:
:D Eddig akkor 1 turmix utánna :D
2011. márc. 1. 19:52
5/43 anonim válasza:
ez is marad! aki mást mond az h@lye! Étrended van?
6/43 A kérdező kommentje:
Háát.. nem nagyon, mert amilyen kaját a menzán adnak, néha úgy felhúzom magam rajta, áááh.. szörnyű, olyat ti sohasem ettetik amit ott adnak :S úgyhogy nincs :S
2011. márc. 1. 19:57
7/43 anonim válasza:
persze hogy nem ettem olyan szart:D Nem voltam menzás
8/43 anonim válasza:
akkor nem fejlődsz semmit!ilyen egyszerű,ha az egész napi kajád sz@r az edzés utáni akármitől sem fejlődsz.
9/43 A kérdező kommentje:
így megy kábé: reggeli 2 szenya - vaj+uborka vagy paradicsom vagy valami zöldség és a kenyér
délben menza..
délután otthon eszek valami normális egészséges kaját, és estére is.. Meg akk majd iszok egy turmixot :D
2011. márc. 1. 20:03
10/43 anonim válasza:
Ez lof*sz.Hagyd a p*csába a menzás kaját.Vegyél csirkemellet,rizst,zabpelyhet,tojást,túrót,lenmagolajt,turmixot.
Edzés után azonnal 1 fehérje turmix amibe tegyél egyszerübb szénhidrátokat 1g/testsúlykgban(pl: Dextróz,Maltodextrin).Edzés után 1 órával jöhet a normális csirkerizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!