Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kalcium bevitel:tojáshéjból?!

Gyakor kérdése:

Kalcium bevitel:tojáshéjból?!

Figyelt kérdés

Egy kb 2-3 hónapos Yourbody magazin lapjairól idézek a tények és tanulmányok rovatból:

"A tojáshéj új kapukat nyitott a csontritkulás megelőzésében és kezelésében is. Felhasználásának módja egyszerű és nem is jár különösebb költséggel. Tedd a tojáshéjat 5 percre forrásban lévő vízbe. Szárítsd meg és kávédarálóval daráld le. Fogyassz fél-egy grammot naponta."

Ennek van valami értelme szerintetek, vagy hagyjam a p*csába? Eléggé kételkedően állok a dologhoz. Ti mit gondoltok?

2011. febr. 28. 12:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:56

Nem én találtam ki,csak idéztem egy megbízhatónak vélt weblapról!!De több helyen is ezt írják...

Ha tényleg kutató vagy,akkor linkeld már be a legfrissebb eredményeket a témát illetően,mert úgy látszik mi le vagyunk maradva ilyen téren:(

2011. febr. 28. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
mark86-nak:ez az össz vitamin amit szedsz?
2011. febr. 28. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
nem,még multi pro pak, és c-1000.
2011. febr. 28. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

A vér kalcium szintjét hormonok szabályozzák.

A másik meg, hogy a p.csába jutna el a kalcium a csontokhoz ha nem a vér szállítja?

2011. febr. 28. 17:56
 15/15 anonim válasza:
2013. ápr. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!