Hogyan érhetném el hogy kidudorodjon az ér a felkaromon?
Véleményem szerint a legjobb megoldás a fogyókúra, mivel azt a fránya eret a zsír takarja el. Gondolom azt említeni sem kell, hogy ettől függetlenül bicepszezned ugyanúgy kell. Én hosszú időre abbahagytam a kondit és felszedtem 10 kilót feleslegben. 2 hónapja újrakezdtem, azóta ledobtam 8 kilót és feszül az ér. Nem tudom kardiózni szoktál-e, de azt mindenképpen javaslom. Persze nem akarom megváltoztatni az edzési szokásaidat, mert úgyis mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki, de még a Schwarzenegger által huszonéve (vagy több) írt testépítős könyvben is külön felhívja a figyelmet a kardioedzés szükségességére. Ő pedig azért biztosan ért hozzá.
Na ez jó hosszúra sikerült, remélem hasznos is!
Éppen jókor ültem ide. :) Ha teszel vele egy próbát akkor majd azért tájékoztathatnál, hogy mennyire volt sikeres. ;)
Minden jót és jó edzést!
A
Ez részben genetikai is. Nekem alapból nagyon közel vannak az erek a bőrömhöz, mindig látszanak, ha megerőltetem őket, akkor meg már nagyon durván néznek ki.
Másfél éve gyúrok, azóta fokozódott a helyzet. Szóval jó, amit eddig leírtak, de ez valamennyire genetikai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!