Milyen kuzdo sportot ajanlasz?
22 eves ferfi vagyok, most szeretnek kondi mellett valamit tanulni, mert szerintem az ero nem er semmit ha nincs mire hasznalni. Nem akarok senkit sem bantani, csak azt szeretnem erezni hogy van mire edzeni :) Meg egy bizonyos nepcsoport kozeleben is valamivel magabiztosabb lehetnek. Valami olyat keresek, ami az utcan is megallja a helyet, nem csak az edzoteremben.
Koszonom. :)

Ha konkrétan a bizonyos népcsoport elleni védelem a célod,akkor a késharc a neked való.
Ha csak meg szeretnél tanulni férfiasan bunyózni és olcsóbban,mint amit írtál,akkor francia box-savate.
Kéztechnikája az angol boxé,az edzésen cipőben vannak,nem mezítláb,ha meg rendesen kigyakorlod a szúró rúgást,cipőorral pl,abból egy is elég akármekkora embernek.
A modern defendo is jó,de az 11-14 ropi havonta és nem sparringolnak az edzéseken.Ezért szerintem inkább kiegészítő sportnak jó.
De ha még nem jártál semmire,akkor a sima ökölvívással járnál a legjobban.

Kedves Kérdező!
de szépen fogalmaztál! hogy én mennyi vitát folytattam az "erőről". erre jössz Te, és megmondod a frankót. erő az, amit van mire használni. Köszönöm!!
a válaszokat leírták, mindenek megvan a maga előnye, én azt javasolnám, hogy 1. ne felejtsd el miért csinálod, a célodhoz és a te stílusodhoz mérten válassz,
2. 2 azonos nevű edzés között óriási különbség lehet, mert más az edző. mindenképp nézz meg több konkrét edzést, mit tud a többi gyakorló stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!