Itthoni pörgős zenére való táncolás is testmozgásnak számít?
Naponta mennyit kéne "ugrabugrálnom", hogy diétával hatásos legyen? Emellett Rubint Réka 2x20perces tornáját is tervezem.
17L
Kocogást javaslom,1 órát naponta,rékucit hagyjad szerintem!
A diétád miből áll?
Kezdésnek ezt olvasd át!
Nyugodtan táncolhatsz otthon,az is egy jó mozgás..(persze nem a lassúzásra gondolok :)
Ha napi 1 órát intenzíven táncolsz (úgyhogy a végén már a víz folyik rólad) akkor még a Norbi asszonyság sem kell..(csak nézd meg azokat akiknek a tánc a hivatásuk..nem sok kövéret látsz)
Kajában már nem igazán tudok segíteni,mert mindenki ír mindent,és sokszor már úgy jön le,hogy korpán kívül ne egyél mást..
Én ugyanazokat eszem mint eddig.Mindent eszek,csak 2 dolgot változtattam meg.
Az egyik,hogy naponta háromszor-négyszer eszem.( régen volt hogy délután 2.kor reggeliztem,és este 10-kor vacsoráztam..Nem nassoltam,csak ekkor ettem..Mielőtt még valaki leszólna hogy este 6 után már nem szabad enni,ez a legnagyobb hülyeség amit hallottam.Inkább az lenne a helyes,hogy lefekvés előtt 3 órával ne egyél..Mivel én állandóan hajnali 2 és 3 között feküdtem le,így az este 10 óra még belefér)
A másik amint változtattam,hogy fele adagokat eszem..vagyis mindent eszek,de csak kistányéron.. 4 hónap alatt 10 kilót fogytam...(persze mellette mozogtam,mert az kell,és jól is érzed magad ha tornázol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!