Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerinted lehet jövőm?

Szerinted lehet jövőm?

Figyelt kérdés

Na, a történet ott kezdődik, hogy RSG-ztem 5 évet. Jó voltam benne meg minden, de abba kellett hagynom 3 éve. Na és a lényeg az, hogy folytatnám. De szerinted lehetek olyan, aki versenyrejár, külföldre, stb.? Akár Olimpia? :D (<- nem, ez lehetetlen) Vagy már túl késő van ehhez, és az álmaimat fel kell adjam?

Most 12 éves vagyok.

2011. febr. 20. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha öt évet már csináltad és még csak 12 vagy, simán rendben van a dolog, még ha ki is hagytál három évet! Olvasgass utána, voltak sokkal mélyebbről indulóknak nagyon nagy sikersztorijai, Te pedig még tényleg nagyon is időben vagy! Szereted csinálni, minden szavadból ez árad, Neked tényleg az az álmod, hogy ezt csináld és magasra juss, hát csináld, ahogy csak a szíved diktálja, minden lehetőséged megvan rá, hogy a legjobb légy, igen, még az Olimpia is lehetséges! Hajrá, sok sikert kívánok Neked!
2011. febr. 22. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!