Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Dyras szauna és massage öv...

Dyras szauna és massage öv tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek van és ő nem használja. Érdemes elkérni tőle? Vagy nem használ semmit?
2011. febr. 16. 19:21
 1/9 bix ***** válasza:

az emberek hisznek még a csodákban de tényleg.

szerinted használ? ha lenne olyan eszköz amitől a tv előtt sütit meg csipszet zabálva lehetne fogyni akkor lenne még túlsúlyos ezen a világon?

semmi értelme, nem váltja ki a mozgást vagy a diétát, ezek nélkül pedig fogyni nem fogsz. _nincs_ könnyebb út. vagy keményen megdolgozol azért amit el akarsz érni vagy el se érdemes kezdeni. csak a sok lemondás és fáradtság...

2011. febr. 16. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmit sem ér.DIÉTA NÉLKÜL NINCS FOGYÁS.
2011. febr. 16. 21:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké, egyébként én is így gondolom. Lehet, hogy elkérem és kipróbálom. Nem várok tőle sokat, ezért lehet, hogy kellemesen csalódok.
2011. febr. 17. 17:57
 4/9 anonim válasza:
100%

Hali! :D

Hát érdekes mert nálam nagyon is használt. Úgy hogy mellette ugyanúgy ettem.De csak úgy a legjobb amikor nyár van. Ezt tapasztalatom szerint nyáron hatásos használni,mert akkor amúgy is nagyon meleg van,és amikor ez is melegít elkezdesz nagyon izzadni azon a részen ahol használod az övet. Nekem pár óra alatt a csípőmből levitt 3 centit nyáron. Bár mondjuk aki izzadósabb,annál jobban használ. ;)

2011. febr. 20. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
tényleg? ez, vagy egy másik fajta öv?
2011. febr. 20. 16:38
 6/9 anonim válasza:
Ez a Dyras öv. :DNekem tényleg bevlált. De mondom ez inkább nyáron ajánlatosabb amikor eleve izzad az ember, és ez ahogy melegít(bekell rajta kapcsolni a szauna üzemmódot) nagyon beindul az izzadás és szépen megy le. :D Nekem van mikor 2-3 órán keresztül is fent van. ;)
2011. márc. 14. 12:34
 7/9 bix ***** válasza:
42%

gyerekek tényleg gratulálok a sikerekhez. gyors kérdés jöhet? mennyire volt tartós az a minusz 3 centi? amíg nem ittál egy pohár vizet? ki az az állat aki elhiszi hogy az hogy izzad összefügg a zsír lebontásával...

zsír akkor bomlik amikor kalóriahiány van a szervezetben. a fogyás hihetetlen oka a víz veszteség. zsír nem fog leolvadni rólatok a hő hatására, a masszírozás pedig nem rombolja a sejtfalakat, mert ha ennyitől bomlana akkor rég para lenne (hasbarúgnak erősebben és leugrik 20 kiló?)

vizet lehet vele veszíteni, az viszont nem fogyás. az a mérleg átbaszása nem több...

2011. márc. 17. 14:11
 8/9 anonim válasza:

(Előzőre a válasz)

Hát figyelj! Én úgy csináltam,hogy az oldalamra raktam a jobb oldali csípőmre és onnan vett le 3 centit,ráadásul szépen kiformálta nekem ott azt a részt.Bevallom,azóta már visszajött,mert már régen használtam,és azóta újra felhíztam,de ha folyamatosan használnám akkor nem jönne vissza,és csak szebb és szebb alakot kapnék.Most megint ahogy melegebbek vannak elkezdem használni folyamatosan,és nyárára már nagyon jó leszek! ;)

2011. ápr. 6. 16:09
 9/9 Aliz55 válasza:
SZIASZTOK VETTEM ÉN IS EGY ILYEN SZAUNA GÉPET. HAD KÉRDEZZEM MEG HOGY EZT LEHET TÖLTÉS NÉLKÜL IS HASZNÁLNI VAGY HÁNY ÓRA ALTT TÖLTŐDIK FEL?
2020. jan. 21. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!