Lehet e szedni 18 év alatt Attack vagy Hot Blood -ot?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb az Attack vagy a Hot Blood ? Melyiket lenne érdemesebb szedni az Attack -ot vagy a Hott Blood ot? Ez elött már szedtem Volumass 35 most meg szedek Szárított édes savót és vagy kb 4-5 hónapja tornázok.2011. febr. 16. 18:54
1/2 anonim válasza:
Semmi bajod nemlesz! Én a "Brutal nova"t ajánlanám.
2/2 anonim válasza:
Én 14 vagyok, csak azért vettem HB-t, mert itt volt a félév (felvételi, dolgozatok stb.) és nagyon fáradt voltam, nekem semmi bajom nem lett tőle az edzőtársam szédült és hányingere volt tőle. Neki az attack jött be, sztem vegyél belőle 1-1 zacskóval ha ezekre gondoltál. De pl. a superpump, Nova, No-Xplode szerintem jobb nála, de ez ember függő. Szedheted nekem eddig semmi bajom nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!