Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy saját...

Mi kell ahhoz, hogy saját tápkieg üzletet nyithassak?

Figyelt kérdés

Edzőpartneremmel gondoltuk, hogy nyitnánk egy üzletet, mert a városban nincsen egyetlen jó tápkieg bolt.

Viszont nem tudom, hogy milyen engedélyek, etc kell hozzá.

A segítségeteket előre is köszönöm.

2011. febr. 15. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Tőke,vállalkozói engedély,könyvelő,bolt bérlés,viszonteladói kapcsolat kialakítása és tartása a tápkieg gyártókkal,saját (teher)autó az áruszállításhoz,SZERENCSE(hogy menjen is a szekér).
2011. febr. 15. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és az egyik legfontosabbat kihagytam:reklám(hirdetőfalak,internet,újságok,stb.) Nem kevés meló.Ha az utolsó fillérjeidet ölnéd bele a boltba akkor jó erősen gondold át.Nehezen indul be az ilyesmi....
2011. febr. 15. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet azért nincs, mert nem lehet belőle megélni?

100000 fős város alatt elég nehéz plusszosra kihozni egy ilyen boltot.

2011. febr. 15. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak úgy kíváncsiságból: melyik város ez?
2011. febr. 16. 00:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy megyeszékhely :) A srác, akinek eddig normálisabb tápkieg boltja volt átáll az olympra, ezen kívül van egy scitec, ahol 0 szakértelem van, illetve egy biotech...

Amiket az első leírt, azzal nincsenek problémák, de ilyen speciális képzés, eladói szakképesítés, ilyesmi szükséges?

2011. febr. 16. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 16. 05:08
 7/8 anonim ***** válasza:

megyeszékhely, és van 2 tápkieg bolt, szal 3.at nem nagyon lenne értelme nyitni.

másrészt meg, ha olyan nagy szakértő lennél, tudhatnád, hogy a bevétel nagy része a kocavásárlókból származik, akiknek tökmindegy mit adsz el. Ezért él meg a biotech, meg a scitec. aki extrémebb cuccot akar, megrendeli a netről (olcsóbban is akár)

2011. febr. 16. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy miből van a bevétel nagy része, de azt is tudom, hogy idővel a kocka vásárlók is átszoknak a netes rendelésre, mert nincs egy normális üzlet sem, ahol megkapnának mindent.

Szakértelmem megvan a dologhoz, illetve az ismerősömnek van reklámcége is, tehát a promóval sincs gond, a terembe, ahol törzsvendég vagyok szintén vannak kapcsolataim, tehát megoldható az is, hogy kölcsönösen promózzuk egymást a teremmel.

A BioTech boltban kb 0 szakértelemmel dolgoznak, és a BioTech fos, ezt a kockák is hamar megtudják. Scitec boltban meg egy 60 éves nő az eladó, nagyon hiteles :)

A hely, az megvan, hogy hol lenne az üzlet, csupán az engedélyeken gondolkoztunk, hogy mire lehet szükség...

2011. febr. 16. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!