Mi kell ahhoz, hogy saját tápkieg üzletet nyithassak?
Edzőpartneremmel gondoltuk, hogy nyitnánk egy üzletet, mert a városban nincsen egyetlen jó tápkieg bolt.
Viszont nem tudom, hogy milyen engedélyek, etc kell hozzá.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Lehet azért nincs, mert nem lehet belőle megélni?
100000 fős város alatt elég nehéz plusszosra kihozni egy ilyen boltot.
Egy megyeszékhely :) A srác, akinek eddig normálisabb tápkieg boltja volt átáll az olympra, ezen kívül van egy scitec, ahol 0 szakértelem van, illetve egy biotech...
Amiket az első leírt, azzal nincsenek problémák, de ilyen speciális képzés, eladói szakképesítés, ilyesmi szükséges?
megyeszékhely, és van 2 tápkieg bolt, szal 3.at nem nagyon lenne értelme nyitni.
másrészt meg, ha olyan nagy szakértő lennél, tudhatnád, hogy a bevétel nagy része a kocavásárlókból származik, akiknek tökmindegy mit adsz el. Ezért él meg a biotech, meg a scitec. aki extrémebb cuccot akar, megrendeli a netről (olcsóbban is akár)
Tudom, hogy miből van a bevétel nagy része, de azt is tudom, hogy idővel a kocka vásárlók is átszoknak a netes rendelésre, mert nincs egy normális üzlet sem, ahol megkapnának mindent.
Szakértelmem megvan a dologhoz, illetve az ismerősömnek van reklámcége is, tehát a promóval sincs gond, a terembe, ahol törzsvendég vagyok szintén vannak kapcsolataim, tehát megoldható az is, hogy kölcsönösen promózzuk egymást a teremmel.
A BioTech boltban kb 0 szakértelemmel dolgoznak, és a BioTech fos, ezt a kockák is hamar megtudják. Scitec boltban meg egy 60 éves nő az eladó, nagyon hiteles :)
A hely, az megvan, hogy hol lenne az üzlet, csupán az engedélyeken gondolkoztunk, hogy mire lehet szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!