Tömegnövelő, fehérje, aminosav tabletta? Ha nem szedem majd (1éve szedem) Tényleg úgymond vissza esik a testméretem, összemegyek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 14:24
1/6 anonim válasza:
Az izom akkor épül le ha nem használják/nem kap elég tápanyagot.Ha elveszed a kiegészitőket,de beviszed a hiányt szilárd ételből,akkor nem bomlik le.De ha nem pótolod,akkor elkezd leépülni.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ....Napi kb olyan 150g fehérjét viszekbe és megint 100g tömegnövelőt...Ezek szerintem nem oylan óriás mennyiségek...
2011. febr. 15. 14:46
3/6 anonim válasza:
Hát annyira nem,ezzel még megmarad.150g fehérje tartásra elég,bár függ attól is,hogy hány kg vagy.
4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok 1 nagy állat,de sovány sem.72kg
2011. febr. 15. 14:54
5/6 bix válasza:
72 gilóval 144 gramm fehérje alá ha nem mész, és szénhidrátból se veszel vissza nagyot, akkor még jó leszel, sőt növögetni is tudsz akár. 144 alá ha lemész akkor lehetnek gondok
6/6 anonim válasza:
Ha csak a kiegészítőket hagyod el,nem fogsz összeesni nyugi,mert a lényeg a normál kaján van,és a rendszeres edzésen.a kiegészítők csak adnak egy pluszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!