Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szakad szét a karomon a bőr....

Szakad szét a karomon a bőr. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Heti kétszer járok le edzőterembe. Ezt szoktam csinálni: 60 kg fekvenyomás 3*10, 55 kg minusz padon fekvenyomás, 45 kg plusz padon fekvenyomás 3*10. Legalábbis most itt tartok, a cél év végére mindent 10 kg-val többel nyomni. Ezen kívül itthon szoktam egy kezes súlyzóval mindenféle gyakorlatokat heti párszor. Ez változó. És nem szedek semmiféle port vagy szert vagy nemtommit.

Az vettem észre, hogy mindkét bicepszemen szakadás nyomok vannak, amik ált akkor keletkeznek, ha hirtelen meghízik valaki. Valami tipp, segítség?

2011. febr. 4. 13:11
 1/5 anonim válasza:
100%
Túl gyorsan épül az izmod, a bőr és a kötőszövet nem tud vele lépést tartani. Vegyél visszább a tempóból, lassabban is eléred, amit akarsz. Meg vegyél direkt striák (ezek a csíkok) megelőzésére való krémet, kend azzal is.
2011. febr. 4. 13:44
 2/5 anonim válasza:
lehet hogy kicsit le kéne állni a sok súlyemeléssel..lehetne kicsit kevesebbet..ha a kevesebből többet nyomsz az is valami..
2011. febr. 4. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez természetes.
2011. febr. 4. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:

igen ez szinte általános jelenség.én heti 3x edzettem régen,valamivel kisebb súlyokkal mint te,de a kezdéstől számítva már 3 hónap múlva elkezdett repedni a bőröm.

szerintem vegyél vissza a súlyból,vagy edzz kevesebbet,de ez ellen igazából nem nagyon tudsz mit csinálni.főleg ha még növelni akarod a súlyt,akkor még jobban repedni fog....

2011. febr. 4. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
jólvan, köszi a válaszokat! akkor asszem visszaveszek valamennyit, és utánanézek a krémnek is, amit az első válaszoló írt. megy az ujj mindenkinek:)
2011. febr. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!