A butterfly massager hasznos dolog? Amit a tévében reklámoztak?!?
Én próbáltam.. tényleg össze húzza az izmokat. De, hogy ér-e valami, azt kétlem..
(Egyébként a Top-Shop engem már sokszor átvert.. pedig tudom, hogy minden amit árulnak gagyi.. )
Edzés szempontjából a hatása zéró, nulla, egészség szempontjából káros.
1. Igen, összehúzza az izmokat, de mindezt az elem fedezi, amivel a kütyü működik, annak az elektromos energiája fedezi az izmok összehúzódásához szükséges energiát. Tehát zsírt nem égetsz vele, semennyit sem.
2. Az izmaid nem fejlődnek tőle, ahhoz a központi idegrendszer által kiadott impulzus által végzett mozgás kell, ez pedig csak rángatja az izmaidat apró áramütésekkel.
3. Káros, mert szétbarmolja az idegrendszered.
Tehát a konklúzió: Nem, borzasztóan nem hasznos, inkább be kéne tiltani.
erre szeretnék reagálni:
"Igen, összehúzza az izmokat, de mindezt az elem fedezi, amivel a kütyü működik, annak az elektromos energiája fedezi az izmok összehúzódásához szükséges energiát."
vagyis pl. ha beindítod a kocsiban a gyújtást, akkor a motor az akkumulátor energiától fog forogni?
az elektromos impulzus ingerli az izmot, de az összehúzódáshoz szükséges energiát az izomsejtekben lévő kémiai energia fedezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!