Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vékony vagyok, létezik olyan...

Vékony vagyok, létezik olyan táplálék kiegészítő amely erősít (konditeremmel persze), de nem befolyásolja a hormonok működését?

Figyelt kérdés
csakmert a tömegnövelők tudtommal befolyásolják . és vmilyen kiegészítés nélkül lehetetlen hogy megerősödjek ... :(
2011. jan. 24. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam hogy létezik olyan tömegnövelő ami befolyásolja.

Kedves kérdező nyugodj meg, nincs olyan táplálékkiegészítő - fehérje, tömegnövelő, kreatin - ami a hormonműködésre hatna. Ezek magas tápértékű ÉTELEK, amik KIEGÉSZÍTIK a táplálkozást. Onnan jött a nevük

2011. jan. 24. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

ülj le 1-es! millió kérdés volt már, millió helyen le is írták, hogy mit és mennyit kell enni, mert ugye ez az alap. mert kaja nélkül úgy sem fogsz fejlődni.

azt is leírták, hogy mi a különbség a gyógyszeripari készítmények és a táplálékkiegészítők között, mert ugye ami befolyásolja a hormonháztartásod az nem tápkieg, hanem gyógyszer. ergó bármelyik tápkieget használhatod mert semmi köze a hormonokhoz, de normális kiegyensúlyozott étrend nélkül lehet nem lesz sok haszna.

és .... és.... és....

2011. jan. 25. 10:24
 3/3 anonim válasza:
a szójaprotein viszont növeli az ösztrogén hormont, legalábbis az eladó nekem azt mondta. Persze te tömegelni akarsz szóval gondolom azt nem szójaproteinnel akarod.
2011. jan. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!