Mindenki írja le a az ö személyes kedvenc
testépítőit!?
Én Arnoldra inkább azt mondanám hogy beesett vállak 0 szeparáltság pipaszár lábak és batár nagy derék.
A tökéletesen szimmetrikus az Flex Wheeler és Frank Zane volt.
Minden idők legjobbja pedig Ronnie volt.
A legbrutálisabb kar Lee Priest-é
A legbrutálisabb hát pedig Dorian Yates-é volt
2011. jan. 24. 19:20
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ , ízlések és pofonok .
Én inkább száraz tényeket írtam.Objektíven pusztán szakmai szemmel
2011. jan. 24. 19:30
4/12 A kérdező kommentje:
De azért kíváncsi lennék a versenyekre teljesen steroidok nélkül,hogy csak a genetika na meg az elkötelezettség számítana!Ronnie nak valami hihetetlen jó szerei lehetnek mert ö egy más szinten van mint a többi ez tény de akkor sem ütné ki Arnoldot:)
Igazából ez nagyon nem így van.Mindenki az elit amatőrök és profik közül ugyan azokat szedi.Csak valakinek ilyen valakinek meg olyan a genetikája.A 100kilós Dexternél nem szed többet a 135kilós Rühl
2011. jan. 24. 19:37
Valahogy nem érint meg mélyen, hogy a haláf@szán is túl ki, hogyan kokszol :D Csak egy vélemény, üdv.
2011. jan. 24. 20:20
szerintem ez az amire a hóhér nem kíváncsi.Biztos jobb a halál f*szán 22 ephedrintől meg EPOtól pörgő idióta aki kerget 1 labdát
2011. jan. 24. 20:59
Valaki magyarázza meg nekem, hogy mi értelme van ilyen szintű testépítésnek ? Utcán verekedni nem tud az izomtól, mellesleg ha túlzásba viszi márpedig aki már nagyobb szinten van az mind túlzásba vitte, csúnya ez az izomzat. Ha valaki tényleg izmot akar és tápkieg. nélkül az menjen fizikai munkát végezni, nem az edzőterembe "keménykedik".
2011. jan. 24. 21:35
Nem gyanús hogy ez 1 sport te szerencsétlen?Mi a f*szomért akarna 1 testépítő verekedni?Mi köze van egyáltalán az egésznek a verekedéshez?Debil vagy b*zdmeg hogy csak erre tudsz gondolni?
A nyomorék verekedős dumáddal esetleg te meg a sok harcművészg*ci(tisztelet a kivételnek)keménykedik.
Nem tetszik?Ne nézd b*zdmeg.Nekem meg a box nem tetszik.Nem nézem és nem is pofázok bele.Az meg hogy neked mi esztétikus meg mi nem senkit nem érdekel mert kb senki sem vagy hogy TE másnak megmond hogy neki mi tetszik.Ha meg a saját sportodban elérsz annyit mint 1 Ronnie Coleman a saját sportjában akkor majd fikázhatod.Addig kussolsz
2011. jan. 24. 21:41
Utolsó válaszoló,te nagyon más szemmel látod ezeket a dolgokat.Az izom csak szép tud lenni,nem tudom felfogni hogy lehet rá mondani olyat hogy csúnya...amúgy meg szedj már fel egy akkora izomtömeget munkával,mint amit a teremben.
2011. jan. 24. 21:47
Kapcsolódó kérdések: