A sétálás mint mozgás jó? (Lent)
Figyelt kérdés
Én a tesiórákon kívül nemigen mozgok (ez heti 3x-i alkalom).
Annyit mozgok még, hogy mindennap sétálok egy félórányit. A hét vége felé pedig van, hogy egy órát is sétálok.
2011. jan. 23. 16:53
1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenhova gyalog megyek kivétel a suliba, de hazafelé gyalog megyek meg az iskolán kívüli programokra, elfoglaltságokra is.
2011. jan. 23. 16:55
2/11 anonim válasza:
Ha csak nincs hatalmas túlsúlyod,akkor inkább szépen kényelmesen kocogd le azt a fél órát.Ha van túlsúly,akkor csak sétálj és fogyjál pár kilót,aztán kocogás... :)
3/11 A kérdező kommentje:
Van egy kis súlyfelesleg rajtam.
Amúgy nyáron szoktam lejárni futni.
2011. jan. 23. 16:58
4/11 anonim válasza:
Ha amúgy szoktál,akkor most is mehetsz nyugodtan!Én ma is voltam egy 6 km erejéig.Hetente 3-szor legalább menj el kocogni,nagyon jót teszel az egészségednek!
5/11 anonim válasza:
Arról nem is beszélve,hogy még a feleslegedből is adhatsz le!
6/11 anonim válasza:
Ez kvanagy :D Én van, h össz napi 1-2 órát is sétálok, de ez nem az edzésprogramom része :DDDD
7/11 A kérdező kommentje:
Aha.. Hát ez tényleg kvanagy.
2011. jan. 24. 06:54
8/11 anonim válasza:
én levegőt is szoktam venni. az is jó morgásnak? meg a csipszevés is jó?
9/11 anonim válasza:
Joóó Leppurd azért ahogy eddig látom Te (Mi) máshogy mozgunk és más céljaink vannak :)
A séta is sokkal jobb mint a semmi, de amit írtak, valóban egy pulzusszámot megemelő már edzésnek tekinthető futás még sokkal jobb.
10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a csipszevés hogy jön ide?
Köszönöm Aczél, megmutattad, hogy vannak itt normális emberek is. :)
2011. jan. 27. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!