Mitol faj enyire es valami modszer hogy elmulasszam az izom lazat?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy hete jarok kondiba, es penteken labra edzettem, eleg kemenyen. Szombat ota olyan izom lazam van anyira fajnak a labaim hogy alig birok jarni, fol se birok alni csak nagyon nehezen!
Ez termeszetes? tudtok ajanlani ra valamit?
2011. jan. 16. 11:08
1/3 anonim válasza:
Természetes,én örülök neki mikor fáj:D azt jelenti hogy jól megvan dolgozva.2-3 napon belül elfog múlni.
2/3 anonim válasza:
Örülj neki... Am a láb az ilyen, nekem is van, h meg sem tudok mozdulni, de olyankor büszke vagyok :D
Amúgy protein + vitaminok, valamennyire segítik a gyorsabb regenerációt.
3/3 anonim válasza:
leppurd,ugyanezt érzem énis mikor akkora izomlázam van:D nekem mellnél is elégnagy szokott lenni,de ahogy te írtad,fehérje,vitaminok,megfelelő mennyiségü alvás és 2-3 nap múlva elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!