Szerintetek 50 ezer forintért megéri egy éves tornabérlet?
Találtam egy aukciót a vaterán egy tornabérletről, csak az a baj, hogy nem tudom megéri-e....50000 forintba kerül és egész évre érvényes, mit gondoltok? itt a link: [link]
Vélemények?
Hát, ahhoz, hogy megtudd, először tudni kéne a konditerem árait. (Ebből aztán már kiszámolhatnád, h neked megérné -e anyagilag).
Viszont az fura, h nem írja a hely nevét, csak annyit említ az eladó, h az Astoria közelében... Meg se kép a bérletről, se semmi. Ha úgy döntesz, h megveszed, azért kérdezz előtte rá az eladótól, meg az adott konditeremben is, h egyáltalán van -e náluk ilyen bérlet. Nem akarom belédnyomi a paranoiát, de azért ekkora összegnél már érdemes óvatosnak lenni.
dehát figyelj 50 000 egy évre az hóra lebontva 50 000 / 12 = 4200 ft, ennél minden tornaterem drágább
és ha személyesen veszem át, akkor nem tud átverni
nem?
tuti hogy megnézném előtte az kondi terem bérletét
nehogy egy jó minőségű hamisítványt adjon
speciál én se pest megyében lakok, de pestre járok suliba, szóval nem gondolnám hogy ez kizáró ok
de azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!