Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha tapinthatóak a kockák és...

Ha tapinthatóak a kockák és némelyik még látható is kicsit mikor be van feszítve a hasam, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Már nem lehetek olyan messze a hőn áhított "kockahastól" ? :D Ez alapján gondolom a testzsír% már közelít a 10% felé, amit szeretnék. Hogyan tovább? most a tél folyamán ugyan kicsit eltunyultam, szedtem fel néhány kg-t, de ez jött izomban is mert azért nem csak a zabálásról szólt. Tavasszal újra futás, és itthon folytatnám a súlyzózást, ugyanis nem szeretnék kondiba járni, csak hozzásegítek ezzel, mellezni,lábazni,bicepszezni,tricepszezni,vállazni,hátazni tudok itthon is, viszont nekem főleg most az a lényeg, hogy kicsit adjak le még magamról, majd utána szeretnék felszedni izomban. Hogy csináljam? Ez így jó ahogy írtam? Jó persze nem járok terembe, mert nem is tudnék illetve csak nagyon sok nehézség által, így inkább megoldanám itthon. A kaja az rendben van, sok halat meg húst eszem, ch-t pedig próbálom tartóztatni, persze nem iktattam ki az étrendemből, csupán amit beviszek azt is barna lisztből készült pékárukkal.

15/F

2011. jan. 10. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Még ch szegényebb diéta.
2011. jan. 11. 01:15
 2/4 Saten ‫҉ ***** válasza:
csaló napokkat is dobj be
2011. jan. 11. 08:08
 3/4 Clem ***** válasza:
A súlyzós edzés önmagában nem bont elég zsírt ...iktass be kardiot is kocogás, intenzív séta...és az étrendedben fokozatosan csökkentsd a ch-t!
2011. jan. 11. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:

írtam hogy tavasszal szeretnék újra futni majd, köszi a válaszokat.

Saten: a csaló napok alatt mire gondolsz?

2011. jan. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!