Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol a geprol?

Mi a velemenyetek errol a geprol?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 6. 22:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ezt a hattamasz meg csak hallottam.. :)
2011. jan. 8. 10:44
 12/16 anonim válasza:

en is most szereztem e egy ugyanilyet,csak nagyobb,120 kg-ig van fekete es nem hasonlit ra :)

en is edzoterembe jartam es meglattam a boltban es gondoltam,h. beleinvesztálok egy nagyobb osszeget,mint ahhelyett,h mindig fizessek.(ez ma megmarad egy eletre)

meg vagyok vele elegedve,nagyon sok mindent lehet rajta tornazni ugy,ahogy akarsz.sztem jo.

ez ami itt van egy kezdonek pont eleg !

(na de izlesek es pofonok amint itt latom...... )

2011. jan. 8. 22:47
 13/16 A kérdező kommentje:

koszi utolso! pont ilyen valaszra szamitottaam !

ugy gondolom,h. megveszem...

ja es az is jo benne,h.beteheted akat a sajat szobadba iss es akkor eddzel amikor csak kedved van hozza ugy ahhogy akarsz.!

2011. jan. 8. 22:50
 14/16 anonim válasza:

pontosan....

praktikus es jo gep.

2011. jan. 8. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Képtelen vagyok megérteni, hogy így mi értelme feltenni egy kérdést. Sok választ kaptál olyanoktól, akik évek óta edzenek, és mindenki azt ajánlotta, hogy inkább másra költsd ezt a pénzt. De Te ezeket mind elhárítottad, és vártad, hogy jöjjön egy olyan válasz, ami a vágyaid szerint szól. Ha ennyire meg akarod venni azt a gépet, akkor vedd meg és kész, nem kell nyugtatgatni a lelkiismeretedet azzal, hogy Te körbeérdeklődtél előtte, miközben csak a számodra kívánatos válasz érdekel! Ha meg akarod venni, akkor csak vedd meg!
2011. jan. 10. 07:28
 16/16 anonim válasza:

bevált a gép?

írni akartam egy hosszabb választ de ráböbbentem nem sok értelme lenne...baromi régi a kérdés írj azért ha erre tévedsz...

2014. máj. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!