Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Walk maxx, vagy step gym cipő...

Walk maxx, vagy step gym cipő vélemények?

Figyelt kérdés

Olyanok véleményét szeretném akiknek van ilyen cipőjük.

Szeretnék ilyen cipőt, viszont a drága modelleket (ryn,mbt)

nem tudom megfizetni:(

De azt sem szeretném, hogy két nap után leessen a lábamról...

2011. jan. 3. 11:26
 1/7 anonim válasza:
100%
Szia,én a Top-Shopnál dolgozom,tehát mindent tudnom kell a Walk-Maxról...rengeteget adok el belőle,nagyon meg vannak elégedve az ügyfeleink ezzel a cipővel.Ha érdekel én tudok belőle egy kis kedvezményt is biztostani.Nagyon jó egyébként tényleg-nekem is van-ezelőtt sokat fájtak a lábaim,de elmúlasztotta.Fekete színben van csak,de ez megy mindenhez :) Szia
2011. jan. 3. 12:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia:) Lehet, hogy az előbb, veled beszéltem telefonon?:D

A viccet félre téve, nagyon gondolkozom egy ilyen cipőn, az, hogy fekete az nem baj, mert amúgy is azt szeretnék.

A kedvezmény meg persze, hogy érdekel:)

2011. jan. 3. 12:18
 3/7 anonim válasza:
Szia,én vagyok :)-ha érdekel-csak írjál :)-de jövő héten tudom csak felvenni a rendelésedet,mert a héten nem dolgozom-:)
2011. jan. 3. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
top shop.. mindent elárul. eddig minden termékük egy darab szar volt
2011. jan. 5. 03:13
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
de ha nem is rossz a termék, akkor is undorító, ahogy el akarják adni. a reklámokkal megtévesztik az embert. valószínű, hogy az abtronic-kal lettek 50-es szálkás karja a reklámarcnak... sok hülye meg be is veszi ( az előző)
2011. jan. 5. 03:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... a dormeos termékeikkel nekem nem volt gondom... De igazából tényleg azok véleménye érdekelne, akik vettek ilyen cipőt.
2011. jan. 6. 08:43
 7/7 Speth válasza:
Nekem metatarsalgiát okozott a walkmaxx otthoni papucs. Én nagyon megbántam, hogy vettem.
2014. okt. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!