10dani10 kérdése:
Lehet 92 kg-val szaltózni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 17:52
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen testalkathoz tartozik. Egy 150 centis, kövér kiscsajnak nem hiszem, hogy menne, de egy 92 kilós atlétának aki mondjuk 180-190 magas, simán menne.
2/7 anonim válasza:
Lehet.
Ahogy az előző is írta.
Vagy
Gumiasztal, trambulin!
3/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=vXv8Dk78r0k
ő 104 kiló körül van :D
van még egy pár videója, nézd meg őket :D
5/7 A kérdező kommentje:
:D köszi. mostmár van önbizalom ;) am. egy 92kg-s kigyúrt állatra gondoltam. 45kg vagyok és 155cm körül. nekem szerintetek menne mondjuk 1-2 gyakorlással? 13 éves.
2010. dec. 31. 14:10
6/7 A kérdező kommentje:
vagy mennyi gyakorlással lehetnék olyan mint "Boyka" a Vitathatatlan című filmből?
Érdemes megnézni a filmet...inkább a 3. részét :D
18éves koromra nézhetek úgy ki mint ő, és csinálhatok olyan rugásokat meg minden? :)
2010. dec. 31. 14:26
7/7 anonim válasza:
egy élet alatt lehetsz olyan jó mint boyka én láttam a filmet egész ügyes....inkább nézz Tony Jaa videókat...Muay Thai-ozik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!