Ez lehetséges? (kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy aerobikozik intenzíven egy éve és összement 2 cm-t. Összefüggésben van a két dolog? Egyébként a lány most 17 éves.2010. dec. 30. 11:39
2/15 A kérdező kommentje:
Igen.
2010. dec. 30. 11:54
4/15 A kérdező kommentje:
Ez az, amit én sem értek, de azt mondta, hogy lemérte a védőnő a suliban, ugyanazon a mércén, ahol egy évvel ezelőtt és 2 cm-vel alacsonyabb..
2010. dec. 30. 12:36
5/15 anonim válasza:
Reggel néhány centivel magasabbak vagyunk, mint délután/este.
Ha egy évvel ezelőtt reggel mérték, most meg délután, akkor lehetséges.
De össze nem ment az biztos.
6/15 anonim válasza:
de azért egy év alatt amúgy is nőnie kellett volna, úgyhogy biztos én vagyok a hülye, de akkor sem értem.
7/15 anonim válasza:
intenziv aerobikozástól összemehetett mert ha a csontjai vagya geince sérült pl csonrtikulás.
8/15 anonim válasza:
persze, hogy lehetséges főleg, ha valaki intenzíven sportol valamit.
9/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Hogy függ össze az intenzív sport a magasság csökkenésével?
A többieknek is köszönöm, hogy válaszoltak.
2010. dec. 30. 15:29
10/15 anonim válasza:
Vicces sztori, de engem a védőnővér múlt évben 168-168,5 cm-nek mért, idén meg 167-nek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!