Szeretnék javítani az állóképességemen, azért hogy tavasszal elmehessek konditerembe. Szerintetek mit sportoljak addig is?
Jelenleg 3 perc futás után a halálomon vagyok, így azért mégse mehetek el konditerembe, mert csak kiröhögnének!:)
Arra gondoltam, hogy jövőhéttől elkezdek futni [link] , meg Czanik Balázs dvd-re edzeni. Szerintetek ez így jó lesz?
Huhh, én eddig azt hittem, hogy a konditerem/edzőterem arra való, hogy javítson a kondíciómon, de a gyknak köszönhetően ismét rá kellett jönnöm, hogy eddig milyen rosszul gondoltam... Oda csak pózolni járnak az emberek :D
Most komolyan szerinted mire való a terem, ha nem erre? Nyugodtan járj le akár most, senki nem néz meg, ha kis súlyokkal edzel, sőt mostanában az a trendi, ha valaki lejár és az 5 kilókat dobálja.
ha kondiba akarsz menni es sulyzozni akkor menj most, oda nem kell olya jo kondi...ha nem intenziven csinalod..ha mega futoszalagra mesz es hogy kib.asszon a terembol 1 perc utan a gep..akkor ne menj:D
napi fel-1 ora kocogast kezdj el... 1 honap es mehetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!