Milyen zenét ajánlotok gyúráshoz?
Figyelt kérdés
eddig mindig benyomtam valami rockot, pl rammstein, de már nagyon unom. van vmi tippetek?2010. dec. 28. 00:32
1/10 anonim válasza:
dimmu borgir,disturbed,rammstein,mudwayne,skillet,fuel,drowning pool,foo fighters,godsmack,adema,slipknot,after forever,breaking benjamin,clawfinger,evanescence.
Ezek elég jók én hallgatom mindet, keress járuk te is :P
2/10 bénabéla11 válasza:
az ütemes gépzene is jó, pl a drum and bass...bár én nem próbáltam...az ütem a lényeg és hogy szeresd és pörgessen!
3/10 Saten ҉ válasza:
Ilyenkor mindig körülnézek youtube-n az a lényeg, hogy élvezd és kellően pörgős legyen
4/10 anonim válasza:
Ez mindenkinél egyedi de nekem a nagyon durva zene kell a gyúrás okozta fájdalom leküzdéséhez tehát én mindenféle grind core, death core, brutal death metal, pig squeal és hasonló zenéket hallgatok közben amiket egyébként én személy szerint sem tartok zenének de gyúráshoz a legjobb. Nekem. Itt egy jó példa:
http://www.youtube.com/watch?v=D5Vs_XbMNQA
Ha érdekel írok pár előadót.
5/10 anonim válasza:
en balkan zenet hallgatok most, mert szloveniaban vagyok jelenleg..azt nyomjak:D de jooook nekem bejonnn :)
7/10 bénabéla11 válasza:
igaz, bennem is gyűlik a feszültség ha Jimmyt hallgatok!igy jobban tudom tolni!
8/10 anonim válasza:
Mindenki olyan zenét hallgasson edzés közben amit szeret és "felpörög" rá. Én személy szerint a rock-ot javaslom. az a zene ami meg szerintem mindenkit felpörget az a Rocky c. filmből jól ismert Eye Of The Tiger, ennél megfelelőbb zene nincs is az edzéshez. :)
9/10 anonim válasza:
majka ft doma ilyen a box, hooligans küzdj az állmodért ezektöl beindulnak a sulyok nállam :)
10/10 anonim válasza:
DJ ASSASS1N-Frag Out nag ez odab@@aszós
OVERWERK-12:30
Ali Nadem-Next Dimension
Ali Nadem.Electro Sairyans
OVERWERK-Odyssey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!