Biotech USA Törzsvásárlói kártya ( -10%). Hogy is van ez?!
Nemrég vásároltam a Biotecjh USA egyik üzletében... és az eladó mondta hogyha regisztrálok a honlapjukon vhol, akkor -10% kedvezményt kapok... Gondolom ez egyfajta törzsvásárlói kártya...
Valaki tudja hogy működik? Csak beregisztálok az oldalra és kész? Honnan fogják tudni, hogy van-e kártyám a vásárláskor?
Nekem bent az üzletben töltötte ki a srác.
Egyébként gondolom van bent gép és azon keresztül ellenőrzi, illetve ott írja jóvá, mert később rajta keresni fogják a "hiányt" azaz a kedvezményt, amit adott.
én is tag vagyok
regisztrálsz az oldalon, postán(!!) kiküldenek egy kártyát (nem tudom, hogy hívják az ilyet de olyan, mint egy bankkártya)
vásárlásnál odaadod, azon van egy vonalkód beolvassa és -10%
a -10% csak azokra a termékekre vonatkozik, ami akkor nem akciós!!
Köszi!
Ahogy kiírtama kérdést rögtön megtaláltam... :D Regisztrálok és postán kiküldik, úgy ahogy mondták elöttem...
Viszont hogy-hogy a rendőröknek -20% ?:O Kellene nekem is valamilyen rendőr ismerős:)
Jah regisztrálsz és nem küldik... nekem 1 éve nem jött meg, bár nem is rendelek tőlük igazából.
Az üzletekben meg úgyis ismernek, és megkapom kártya nélkül is a kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!