Ha az van a diétában, hogy 100g zab, akkor azt szárazon kell mérni, vagy elkészítve, mikor már megszívta magát vízzel? Ugyanez rizzsel?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 12:53
2/17 anonim válasza:
Jóféle diéta lehet, ha 100g zabot meg kell enned...
Én szálkásításkor kb egész nap eszem ennyi ch-t, najó, dupla ennyit, mert olyan 60g van 100g zabban...
Amúgy mindent szárazon mérsz. Ha mittomén sütit csinálsz sem a tejes liszt súlyát méred, hanem a tej nélkülit.
Ha pedig beáztatnád, és annak a súlyát mérnéd, akkor az nem is lenne releváns, nyilván víz mennyiségével fordítottan arányosan csökkenne a bevitt tápanyag mennyisége...
3/17 A kérdező kommentje:
Persze,csökkenne, azért kérdeztem.
És igen diéta. Tömegnövelés. Az is diéta, csak a súlycsökkentőre gyakrabban használják, így már szokatlan annak hívni.
És köszönöm a válaszokat, megy a +
2010. dec. 15. 13:08
4/17 anonim válasza:
Tömegnövelésnél nyomjad nyugodtan :)
Arányaiban majdnem olyan, mint a Jumbo a fehérje-ch arány
5/17 anonim válasza:
csak én vagyok olyan perverz hogy a zabot nyersen leverem?
7/17 anonim válasza:
akkor már nem érzem úgy hogy elveszett lélek vagyok a végtelen univerzumban
8/17 Saten ҉ válasza:
Ugyan egy kis tej azt mehet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!