14 éves vagyok 50 kg és tanácsot szeretnék kérni hogy mit csináljak hogy izmosodjam? De nincs súlyzóm és konditerem kilőve!
Figyelt kérdés
xd2010. dec. 11. 20:24
1/7 anonim válasza:
fekvőtámasz. Sztem az a legjobb.
2/7 anonim válasza:
Konditerem erre a legalkalmasabb, kézisúlyzó véleményes, de ezek nélkül aztán pláne sehogy. Vegyél súlyzót, a saját súlyos gyakorlatok (húzódzkodás, fekvő) nem túl hatékonyak. Mondhatjuk úgy is, hogy semennyire.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
5/7 Saten ҉ válasza:
Ilyen hozzáállással sehogy... tömd ki magad párnával
6/7 anonim válasza:
a húzódzkodásnál és tolódzkodásnál nincsenek jobb gyakorlatok.összetolsz két asztalt és mehet is a tolódzkodás....veszel 5000-ért egy nyílászáróra felszerelhető húzódzkodót és mehet is a húzódzkodás...a törzsemeléshez hasonfekve nemkell semmi,haspréshez nem kell semmi..megtanulsz egylábon guggolni,csinálod,Eszel és kész
7/7 anonim válasza:
minnél többet megtanulsz a testépítésről,annál kevesebb dolgot használsz...az előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!