Volumass 35 vagy Brutal gainer?
Tapasztalatok vélemények?
Szerintetek melyik jobb (minőségű) hasznosabb
Volumass 35 prof: [link]
Brutal gainer: [link]
na, én azt mondom, h nyugodtan olvass után az interneten van sok cikk amibol megtudhatod...
az a helyzet h akármennyire is megértjük h nem tudsz megenni 2900ckalt...akkor is meg kell enned:D különben nem megy...ezt értsd meg...azért válaszol mindenki ilyen ingerulten, mert minden nap feltesznek ilyen kérdéseket...a lényeg, h azt kell megértened, h a suliban is olyat kell enni ami jó, nem pedig szendvicset...tudom h nehéz megoldani, de ha kiokoskodod vagy rágod anyuukád fülét biztos megoldhato valahogy...
szoval ezek a válaszok h nem ehetek csirkét a suliban csak olaj a tűzre...tegyél meg midnent, és csak ha nagyon nem megy csak akkor vegyél tömegnövelőt...de én inkább csak a fehérjét venném, mert nem létezik, nem hiszem el h nem tudsz a suliba bevinni főtt rizst...a ch sima liba...a fehérje meg ha tényleg nagyon nem megy akkor vegyél azt porban...ennyi...
azé olyan idegbeteg mindenki mert mindenki tudja h nem jó a kajád...
Amúgy nem vágom, hogy a csirke+rizst miért nem lehet megoldani... Megfőzöl vagy anyád megfőz 2 napi adagot 2 naponta, beviszed kis lezárható kajás dobozban, és viszel egy kis villát, és szünetben a szádba lapátolod.
De tovább megyek, ha ez nem jön össze, akkor megeszel egy protein szeletet, megiszol egy turmixot, én is így csinálom, mondjuk én valamikor egyetemi előadáson rázom össze a kis turmixomat.
Tipikusan ez az az eset, amit, ha meg akarsz oldani, akkor meg tudod, ha nem akarod, akkor b@szhatod, de akkor a sportot sem kellene erőltetni.
az a helyzet h akármennyire is megértjük h nem tudsz megenni 2900ckalt...akkor is meg kell enned:D különben nem megy...ezt értsd meg...azért válaszol mindenki ilyen ingerulten, mert minden nap feltesznek ilyen kérdéseket...a lényeg, h azt kell megértened, h a suliban is olyat kell enni ami jó, nem pedig szendvicset...tudom h nehéz megoldani, de ha kiokoskodod vagy rágod anyuukád fülét biztos megoldhato valahogy...
Rendben van!
Akkor... jó sok hülyeséget olvastam most. A tömegnövelő/fehérje turmix az csak edzés után lenne a legjobb fogyasztani,sőt akkor is kell. hiszen gyors felszívódású tápanyag kell az izomnak.
edzés után meg van egy anabolikus ablak ami 2 órán át szívja fel a tápanyagot. Na most ha nincsen tömegnövelőd, mehetsz haza, (változó mindenkinél mennyi idő) megfőzöd, aztán még a felszívódás, na most amit bekajálsz az legtöbb esetben nem gyors felszívódású lesz, persze ha oda figyelsz arra mit eszel. a tömegnövelőt gyorsan felszívja a szervezeted, nem telit, és olyan anyagok vannak benne mint pl a kretatin ami segít az izomba juttatni a szükséges tápanyagot.
Egy szó mint száz. a tömegnövelő tökéletes edzés után, de csak akkor.
És hogy a kérdésre is válaszoljak a brutal gainer, hiszen több szénhidrát forrás van benne mint a volumass-ba
És aki szidja a táp kiegészítőket, azok semmit nem tudnak róla, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!