Ha hízni szeretnék, olyan tömegnövelőt vegyek amiben sok a szénhidrát igaz?
Most zsírt akarsz felszedni, ami semmire sem jó, vagy picit izmosodni?
Ha izmosodni, akkor edz sokat, mellé mehet valamilyen fehérje izolátum mondjuk 50g fehérje 100g ch ezt 2x egy nap. De az egyik mindenképpen edzés után, a másik lehetőleg felkelés után.
Na még ennyit fűzök hozzá:
Hús = izom
Háj = zsír
fúú lányok! Nostro itt már megmondta a lényeget! 5kg-ot könnyen fel tudnál szedni ha egy kicsit jobban figyelnél a kajádra és sportolnál valamit, és akkor jönne rád husi!
ha azt csinálod amit leírtál akkor zsíros=hájas leszel.
és ezt nem én találtam ki, hanem ez biológia.
2X850 kcal a tömegnövelő
1800-200 kcal nyilván eddig is ettél valamit alapon
3500 kcal ez bőven sok!
mivel nem írtad, hogy milyen termék ezért nem tudjuk az összetételét sem. így hogy fehérjéből vagy szénhidrátból viszed be a pluszt azt se tudjuk. mert nagyon nem mindegy.
és egy kis szőrszálhasogatás: ha 850kcal egy adag akkor az kb. 180-200g, vagyis 7-8 nap alatt elmegy az egész. egy hónap alatt 3 doboz! és csak azért hogy hájas legyél?
ha hízni akarsz akkor csinálj egy étrendet és tartsd be!
egyél tésztát, rizst sok húst. számold ki mennyi tápanyagra van szükséged, oszd le egy napra, majd étkezésekre, tervezz előre hogy mit-mikor-mennyit eszel.
persze nekem mindegy, de én így csinálnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!