Hogyan tudom el nyerni a legtobb fehérjét a tojásbol?
Figyelt kérdés
Főve,sülve,nyersen(csak a feherjere gondolok)?2010. nov. 30. 17:50
1/6 anonim válasza:
Mivel ugyanannyi fehérje van mindegyikben, azért mindegy. Ha megsütöd, a fehérjetartalma nem fog változni...
Ja, és nyersen inkább ne, több okból sem.
2/6 A kérdező kommentje:
okok?
2010. nov. 30. 18:01
3/6 anonim válasza:
Eddig 100x le lett írva meg 1 perc guglizással is ki lehet deríteni,de lásd hogy nem vagyok kőszívű leírom utoljára:
1. ez nem a Rocky1
2. fertőzésveszélyes(feltöröd a szaros tojást beleesik 1 kis darab héj aztán b*szhatod)
3. van benne 1 enzim(avidin)ami miatt lóf*sz nem épül be a nyers tojásból és csak hő hatására bomlik le(tehát sütöd,főzöd,nekivágod a napnak tök8)
4/6 Nostro the overlord válasza:
Haxor jól beszél :)
5/6 bénabéla11 válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Házi tojás <3
2010. nov. 30. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!