Testépítők! A képen látható színész: hány kg lehet? Testzsír%? Kar kerület? Vélemény?
41-43körüli lehet a pajszer
9-10körüli testzsír
A magasságból ítélve legalább 90kiló
ki más ha nem h4xOr lenne az első :)
köszönöm szépen a választ!
h4xOr!
hát én kicsit sokallom a 9-10%-et mert azt olvastam, hogy ha karon látszódnak az erek szépen akkor 8% körüli.
sokat kerestem már neten, hogy mekkora volt a súlya a filmforgatás alatt, mert csak pár centivel vagyok magasabb és ez a forma lenne a cél! de nem találtam sehol.
van egy haverom aki pont ilyen magas és 95-96 viszont ő ennél sokkal-sokkal nagyobb és formásabb, pedig neki bika lábai vannak. én pedig 85kg vagyok és közel nem vagyok ekkora, és a minőség sem ilyen, főleg hasnál :(
tudom, sok mindentől függ a súly, de úgy furja az oldalam.....
olvasam, hogy azt nyilatkozta, h a feleségének a töke tele volt a sok finggás miatt amit a shake okozott:D
9 hónap kemény munkájába került!
érdekességképp megkérdezném, hogy te milyen módszerrel szoktad mérni? mert ha olyan eres vagy akkor, hogy lehet olyan sok? elvileg egy normál 20-25 éves férfi testzsír%-a 10-15% ha jól tudom. de lehet baromi nagy tévedésben vagyok?! mert akkor az enyém is jóval több mint hittem.
én a sárga oldal 3 pontos mérése alapján mértem a sajátom.
Nagyon egyszerű módon.Mivel nagyon kicsi testsúlynál romszálkásan kezdtem újra van viszonyítási alapom.
Pl amíg keresztszálkás a vállam meg a mellem kockás a hasam és eres vagyok mint 1 disznó tudom hogy k*rva alacsony.Most 1 kicsit fedettebb vagyok de még így is eléggé eres gyanítom hogy 10körüli vagy talán 1 kicsit feljebb csúszott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!