Konditerembe, heti 3 aktív normális edzéssel, és viszonylag átlagos/normális étkezéssel mennyi idő alatt lehet elérni 35-38 kart?
ez genetikától függ hülyegyerek..
+honnan kezded/testalkat
Talán normálisan is lehetne hülyegyerek, szánalmas, nyomorék.
Egyébként most kb 28, 29
De nem írod le mit takar a normális edzés illetve a normális kaja...
Ha azt mondanád megeszek napi 300 gramm szénhidrátot meg 250 gramm fehérjét és nem növök akkor az már konkrétum lenne... de így ? Hogy segítsen bárki is ha nem konkretizálsz mindent...
Testtömegnövelő edzésterv meg maximum az agyad szüleménye mert ilyen nem létezik.. Sokat eszel hízol.. keveset eszel fogysz.
Nyomjál egy kis Syntholt a karodba, hamar eléred a 35-38-as kart... Az ilyen kis f@szszopókat úgy kellene kidobni a termekből, ahogy vannak.
A testépítés első sorban nem arról szól, hogy hányas a karod... És, ha mittomén csak lábazol heti 3x akkor nem igazán fogod elérni...
De amúgy én látlak téged, ismerem az étkezési szokásidat, az edzéstervedet, és a genetikádat is. Tudom, hogy 45 nap 19 óra 36perc és 27 másodperc múlva pontosan 35-38 cm lesz a karod...
Hmm...Tipikus fiatal kérdés:Mekkora a karod vazze?:D
Komolyra fordítva a szót:2-3 év!
11-18 21:50
Mi bajod van már b+? már bocs hogy így beszélek, de kezdő vagyok és úgy tudom ez az oldal azért van hogy kérdezzen az ember és aki tud az válaszoljon, így nem kéne hül*ének nézni azért mert nem konditerembe születtem, ha talán segítőkész lennél és elmagyaráznád mit nem írtam le vagy mire figyeljek oda a továbbiakban akkor könnyebb lenne nekem is, de erre mit csinálsz? le h*lyézel meg nyomor*kozol azért mert valamit nem tudok, sz*nalmas gyökér b*rom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!