Milyen táncra járjak szerintetek? Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nincs túl nagy táncos előéletem. szeretnék budapesten valahova eljárni elsősorban mozgás céljából mondjuk heti 3szor. tehát nem az a célom elsősorban hogy nagyon jól megtanuljak táncolni hanem hogy mozogjak. valami ötlet?2010. nov. 14. 15:11
1/2 anonim válasza:
Énis így vagyok vele.. és félévtől egyesületben is fogok majd táncolni, de hogy mit, azt nem tudom :))
Én Jumpstyle-ozok meg egy kicsit értek a DnB hez is... És éppen most ezeket kutattam, hátha van valahol egyesület itt Budapesten...
Én nem vagyok hajlékony típus szóval a csajos táncok nem jönnek szóba.. Rokiztam amikor kisebb voltam de szétment a csapat.. :S ... A Jumpstyle szerintem tökjóól néz ki Ha érdekel nézz utána! (ha nem ismered) ... de nem tom h van e abból egyesület.. sajnos.. =((
2/2 A kérdező kommentje:
én is rokiztam kisebb koromban:) köszi megnézem
2010. nov. 14. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!