Kik a leghíresebb hastáncosnők Magyarországon?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 20:52
1/7 anonim válasza:
milyen stilusban? egyiptomi, gorog, torzsi, arab, cigany, gótikus? ha szűkítenéd a kört, tudnék válaszolni :D
2/7 A kérdező kommentje:
Stílusmegjelölés nélkül, írd le, szerinted melyik stílusban kik.
2009. jan. 11. 08:08
3/7 anonim válasza:
Törzsi: Joós Judit, Virág Judit
Oriental: Nieto Mercedes
Arab: Mahasti (Seres Zoltánt nem tudom ide lehet e venni, ő nem nő, de híres :)) és úgy is öltözik)
Gótót nem tudok olyat, aki tanít is.
most hirtelen ennyi jut eszembe, de mar lassan egy eve nem tancoltam, és én amúgy se nagyon értek a többihez, törzsis vagyok :D (es csomó nevet felejtettem :(( meg lehet azóta mar mas a módi :)
de én semmi esetre se vennem az osszes hastancos stílust egy kalap alá
4/7 anonim válasza:
Kiegészítem a listát :
TIA!!!! Így, nagy betűkkel. Wollner Márti, Ölyüs Barbi, Székely Maya, Sefirah, Schaffer Kata .............
5/7 anonim válasza:
Még két név: Vitális Anna, Tóth Bea
7/7 anonim válasza:
Kecskeméti Anett (Kahena)
nekem ő olyan mint egy példakép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!