Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 172cm és 60kg 14 éves vagyok....

172cm és 60kg 14 éves vagyok. Szeretnék egy kis önvédelmet tanulni én a Capoeirara gondoltam. Mi a véleményetek? Nehéz megtanulni? Valaki mondana valami infót róla?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 20:14
 1/7 anonim válasza:
csaj vagy?
2010. nov. 10. 20:20
 2/7 Pigidiprof válasza:

Hali!

A capoeire nem önvédelem, de jópofa. Mozgáskoordinációt, rugalmasságot mindenképpen fejleszti.

Krav maga, ha önvédelmet akarsz.

2010. nov. 10. 20:20
 3/7 Pigidiprof válasza:
*capoeira
2010. nov. 10. 20:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnézést. : ) Amúgy fiú vagyok. Krav Magáról linkelnél egy videót? Vagy írnál valami infót?
2010. nov. 10. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A capoeira inkább látványos. Ettől függetlenül nagyon jó dolog. Önvédelmet meg csak azért hogy megvédd magad hülyeség tanulni, mert a kés ellen semmi nem véd meg. Max a sok danos nagymesterek akik esetleg jól kitudnának jönni egy késes támadásból...
2010. nov. 10. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor így fogalmazok. Egy önvédelmi sport. Amik általában fegyelemre is tanítanak^^. Meg kellene valami, hogy ne egésznap itt üljek a gép előtt. És így valami "harcművészetre" gondoltam. Amúgy nem kést értem... De mostanában sokan el akarnak kapni... : )
2010. nov. 10. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
wing tsun, ju jitsu, kempo kbezek azok a harcművészetek, amik kifejezetten önvédelemre mennek.
2011. jan. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!