Hol tudok a Garmin Forerunner 255 modellhez szíjat venni?
Figyelt kérdés
Több, mint 2 éve meg van már a Garminom és kezd szétjönni rajta a szíj. Hol tudok, melyik üzletben, internetes oldalon venni egy új szíjat rá?márc. 25. 21:11
1/4 anonim 

válasza:

Én beírtam a keresőbe, hogy "Garmin Forerunner 255 szíj" és egy rakás találatot kaptam.
De ez túl bonyolult. Egyszerűbb ugyanezt leírni egy külön oldalra a kereső helyett és még hozzárakni kb. 5-ször ennyi szót, majd várni a válaszra.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy már beírtam több helyre és nem kaptam megfelelő találatokat, mert vagy az oldal nem megbízható, vagy mámilyen modellt dob ki. Talán ezért kérdezrm meg itt is... De hát mit is várjak, milyen választ fogok kapni. Hamarébb belédkötnek, mint segítenek. Gratulálok, ha frusztrál vagy menj aludni vagy maszturbálj.
márc. 26. 00:02
3/4 anonim 

válasza:

Hát ha neked a Garmin Magyarország, a nagy online boltok meg a kisebb futóboltok nem megbízhatók, akkor nem tudom mi az. Így sajnos nem lesz szíjad.
4/4 A kérdező kommentje:
Néztem a Garmin Magyarországot is...
márc. 26. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!