Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem kapcsol be a laptopom,...

Nem kapcsol be a laptopom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Itt hagytam egy fel orara a laptopom a szobamba ugy h fel volt toltve es betettem alvo allapotba

vissza tertem es egyszeruen nem kapcsolt be

egy hetes sincs meg a laptop szoval fogalmam nincs h mi lehet a problema

Lenovo V15 G4 AMN laptoprol lenne szo oldalt a bekapcsolast jelzo gomb vilagit de ugy h egyszer elhalvanyul egyszer visszajon probaltam sokaig nyomni 10mp-ig is de semmi toltore is feltettem de szintugy semmi

valaki esetleg valami otlettel megtud segiteni? megkoszonnem.

tegnapelőtt 19:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Billentyűzet gombokat is végig nyomkodtad?
tegnapelőtt 20:02
 2/11 anonim válasza:
Helo alvo alapotban hagytad vagy simában?
tegnapelőtt 20:13
 3/11 anonim válasza:
Azt írja alvóban hagyta.
tegnapelőtt 20:21
 4/11 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Próbáld az akku lehúzásával teljesen áramtalanítani, 10 másodperc után vissza:

https://www.youtube.com/watch?v=P5rn_eCUzSw

tegnapelőtt 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Szervíz?
tegnapelőtt 21:04
 6/11 anonim válasza:
Az.
tegnapelőtt 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Hosszan nyomd a bekapcsoló gombot, úgy 30 másodpercig. Majd nyomd meg úgy mintha bekapcsolnád.
tegnapelőtt 21:46
 8/11 A kérdező kommentje:

utolag ugy oldottam meg h nyomtam egy percig kb a bekapcsolo gombot es hala egnek sikerult

nem kell mindent egybol szervizbe vinni! multkor az airpodsommal volt problema hogy az egyik nem mukodott elvittem megnezetni azt mondtak h ez kuka vegyek ujjat a szervizeles se eri meg mert dragabb mint a fules

haza ertem es megcsinaltam egy magam (lany vagyok 😅)

tegnap 00:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a megoldás (bár nyilván szükséges volt), semmiképpen nem normális. Pl. ha éppen levelet írtál volna, az, vagy egy része ment volna a kukába. Várható, hogy újból meg fog történni, ezért én utánanéznék, hátha mondjuk orvosolható típushiba. Elég csak a G4-ig keresni.
tegnap 08:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Baloszinuleg be van allitva a gepeden h alvobol ugy jon ki ha hosszan nyomod. Nekem ugy van beallitva h hosszan nyomas a kikapcs-bekapcs es a sima nyomas az alvo
tegnap 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!