Keleti Ágnes halála mitől lett ennyire felkapva a médiában?
Figyelt kérdés
Még focisták halálának sem kerítenek annyi körítést, mint Keleti Ágnes halála kapcsán.tegnapelőtt 21:28
1/7 anonim válasza:
Talán mert eredményesebb sportoló volt mint bármelyik eddig elhunyt focista.
3/7 anonim válasza:
Hány magyar - ráadásul olimpikon - focista halt meg mostanában?
4/7 anonim válasza:
Ötszörös olimpiai bajnok, ha ez nem elég, ő a világon a legidősebb (eddig) élő.
Ki lesz Nálad ennél jobb, említésre méltó a világon?
5/7 anonim válasza:
Én azt se tudtam, hogy élt még.103 éves koráig nem sok ember él, pláne egy olimpikon nem, aki legenda volt.
6/7 anonim válasza:
Ő volt az éve alső elhunyt "híressége", kellett valami téma az ünnepek utáni uborkaszezonra. Én is elgondolkodtam rajta, hogy igazából sosem hallottam róla. Visszavonult, mire a szüleim megszülettek és egy elég eseménytelen életet élt az elmúlt 70+ évben, nagyrészt emigrációban.
7/7 anonim válasza:
100 évesen is több "sajtóban" is megemlékeztek róla, már akkor is a legidősebb bajnok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!