Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik volt 2024...

Szerintetek melyik volt 2024 legszebb magyar sportpillanata?

Figyelt kérdés
Sokan Csoboth 100. percben szerzett gólját mondják annak.

tegnap 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól azért voltak sokkal szebb, fontosabb, jelentősebb magyar sportpillanatok ebben az évben. A focit hanyagolnám ebben a kontextusban, ez az év nem sikerült jól a magyar válogatottnak, az Európa-bajnokság és a Nemzetek Ligája szereplés is felejthető volt. Ha nagyon focis pillanatot akarnak választani, akkor Szoboszlainak a Tottenham elleni gólja és gólpassza jöhet számításba, bár ez nem tudom mennyire felel meg a feltételeknek.

Amúgy én a női kézilabda válogatottat vagy valamelyik olimpiai aranyérmest hoznám ki győztesnek, Gulyás Michelle öttusa aranyérme vagy a Rasovszky-Betlehem dobogó nyíltvízi úszásban is nagyon szép sportpillanat volt, de ha Kós Hubert kapná az is érthető lenne. Annak a Csoboth Kevin gólnak nagyobb volt a füstje mint a lángja, nem ért továbbjutást se.

tegnap 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek 1-essel. Foci... xart sem ér, amikor rengeteg sportoló olimpiai érmet szerzett, közülük kéne választani, de mind kiemelkedő eredmény.
tegnap 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Amikor hajzselé dominik idegbetegként elvette a hordágyat az orvosoktól aztán még fél óráig dolgoztak a fodrászok mire helyrehozták csávókám frizuráját és levitték a pályáról 🤣
tegnap 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
uh, de nehéz kérdés ez a olimpia évében..de akkor olimpia és párbajtőr váltója a kiélezett küzdelem vége
tegnap 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Márton Viviana kemény küzdelme:).
tegnap 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!