Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen harcművész versenyt...

Milyen harcművész versenyt javasolnátok nekem?

Figyelt kérdés

Judozom 5 éve, Thai Boxoltam több, mint egy hónapot (még gyakorlom boxzsákon), ninjutsuztam 1 hónapot, ahol főleg az önvédelmet gyakoroltam, bár abba bele tudom vinni mind a judót és a thai boxot, ezeken kívül ismerősöktől és internetről tanultam egy csomó erős teknikát, főleg rugást, amit hatékonyan tudok használni.

Nem tudok nagyon magasra rúgni (ezért a taekwondo nálam aktívan nem jön szóba), de judo-hoz és Ninjutsu-hoz kifejezetten tehetséges alkatom van (viszonylag a Thai box-hoz is). Jelenleg egy sérülés miatt kihagytam mindenből fél évet, de a judót és ninjutsut folytatom (a ninjutsut csak ezért hagytam abba, és Ninjutsuból magán órára járok)

Judóban voltam jópár versenyen. Milyen harcművész versenyt javasolnátok nekem, ami nem kimondottan grapplinges, mint a brazil jiu jitsu, birkózás, vagy sambo, hanem olyan, amiben a judo, thaibox + az önvédelem jól jön? (Nem mma és nem ilyen hibrid harcművészetek) Amolyan nem nyilvános verseny, de mégis kemény, mondjuk lehet olyan, hogy nem egyfajta harcművészetből, csak simán harcművészverseny. (Mondjuk mint a Cobra kai 6. évadában a sekai taikai)

nov. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

nincs harcművész verseny...

1 hónap, az semmi

tehát csak judo-t tudod felmutatni...

nov. 24. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Sanda szabályrendszer lenne a legjobb neked. Abban van grappling és striking is. Földharc nincs.
nov. 24. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves 1. kommentelő!

Én nem járnék mondjuk kickboxra vagy thaiboxra évekig csak, hogy azt villogtassam, én önvédelmet tanultam (az edző szerint 1 edzés alatt többet, mint valaki 4 edzés alatt) és a judót, amiben szintén versenyre vagyok hivatott. A thai boxot csak kipróbáltam, hogy milyen egy durva, striking harcművészet, nem is nagyon akarom felmutatni: Azért azt kérdezem, hogy a fentieknek megfelelően milyen verseny, mert ha megtetszik (pl.: wing tsun verseny, vagy kyokushin/ shotokan karate,…), akkor azzal a harcművészetek kezdek el foglalkozni, gyakorolni, mert az önvédelmet tanultam és fogom is, megvan s magam küzdősport ha is, már csak a versengés (ami látványos versenyen, de nem az utcai harcra van) lenne a lényeg.

nov. 24. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy újra előkerülnek az anno legjobban szapult "kóklernek" nyilvánított, szerepjátékos kérdésekben összehasonlított stílusok...(shotokan, kyokushin, wing tsun...)

Te vagy az, egykori Sincere/Rozsda Sárkány/ Késes Krissz/ fene sem tudja hány világverő szuperharcos nickkel rendelkező személy?😃

nov. 25. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:
#4: ??
nov. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!