Elég hajlékony vagyok a balett szakmához?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy balettintézetbe járok és a balettmestereim és az osztálytársaim szerint is én vagyok a leghajlékonyabb az osztályban. Viszont külsős embereknek is szeretném kikérni a véleményét, hogy mit gondolnak erről.
nov. 14. 20:36
1/11 anonim válasza:
Nekem elállt a lélegzetem a fotók láttán! 😮 Abszolút hajlékony vagy, ezek a testtartások lenyűgöznek engem! Hány éve csinálod?
2/11 A kérdező kommentje:
1
Köszönöm! Lassan 13 éve táncolok.😊
nov. 14. 20:59
3/11 anonim válasza:
Már megint Te vagy az, aki balettozik, meg tudja kérdezni szakember véleményét, de itt kérdezősködsz mégis?
Meg szerintem a balett nem csak ennyiből áll.
4/11 anonim válasza:
Superwoman vagy kérdező! 😍💪🏻 Az izomzatod is nagyon szép! 😊
5/11 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább:)!
6/11 anonim válasza:
Bizonyára elég hajlékony vagy, de mindig van hova fejlődni. Ami a harmadik képen van, azt van amikor majdnem 90 fokig hajlítják, bár lehet, hogy csak segítséggel.
7/11 A kérdező kommentje:
6
Igen, nekem is megy odáig, de ahhoz ki kell tolni a medencédet hátra és én azt szerettem volna megmutatni, hogy meddig megy az nélkül
nov. 15. 06:53
8/11 anonim válasza:
Ha olyan lennék mint te, mehetnék vissza a balettbe ugrálni :D
9/11 anonim válasza:
Elég komoly. Meglepne, ha nem lennél elég hajlékony baletthez
10/11 anonim válasza:
Jó szép az a víz!
Horgásznék ott a Stégen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!