Miért nem marad ott a felső fogsoromon a fogvédő?
Vásároltam egy fogvédőt a Decathlonban thai box edzésre. Végigmentem az előírt folyamaton a fogvédő kapcsán, azaz: vizet forraltam, majd hideg tálba öntöttem --> fogantyú segítségével a fogvédőt 40 másodpercre a forró vízbe merítettem --> a fogantyúval 3 másodpercre hideg vízbe mártottam a fogvédőt --> bevettem a fogvédőt a számba és erősen ráharaptam, majd próbáltam nyomni minél jobban felfele a nyelvemmel, valamint aztán az ujjaimmal is --> kivettem a fogvédőt a számból és 30 percre hideg vízbe tettem --> ezután betettem a fogvédőt próbaként és a végeredmény, hogy nem marad ott a felső fogsoromon, hanem folyamatosan leesik...
Mit csináltam rosszul? Próbáljam újra a folyamatot? Vagy kidobtam feleslegesen 4 ezer forintot egy fogvédőért, mert újat kell vennem? Ha esetleg újat kell vennem, akkor milyet ajánlanátok?
(Ui.: kommentbe belinkelem, hogy milyet vettem 4 ezerért, ami nem marad ott a felső fogsoromon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!