Ez az edzésterv mennyire optimális?
Sziasztok! 16 éves vagyok és 7 éve kézilabdázok.Már a nyáron mikor nem volt edzésünk is jártam kondiba egy haverral,de kajára nem figyeltünk csak edzettünk.Mikor augusztusban megkezdődtek az edzések ez abba is maradt.De elszeretnék kezdeni komolyabban kondizni. Vajon heti 4 kézilabda és 2 konditermi edzés megfér egymás mellett és nem leszek túledzésben? Úgy gondoltam ,hogy az egyik nap:mell,tricepsz,váll. a másik napon pedig:hát bicepsz lenne .
A válaszokat előre is köszönöm
Lábad nincs?
Edzéstervet meg nem írtál.
Ez semennyire sem optimàlis. De ennyiből ezt megtippelni sem lehet. Továbbá hogy megfér-e, az nagyban függ az edzések soràn elvégzett munka mennyiség (volumen) illetve intenzitás mértékétől.
Előbb informálódj egy kicsit, aztan tedd fell a kérdést.
Egyéni hogy mikortól kezdődik a túledzés. Nekem pl heti 4 alkalom már az. Tesom 6 napot edz, valamikor reggel este es semmi baja
Nem fogod tudni amíg ki nem probalod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!