MotoGP mennyire népszerű ?
Figyelt kérdés
Ugye 2025-ben jön Magyarországra újra a Balaton mellé. Mennyire népszerű ? Mondjuk a Foci, vagy az F1-hez képest ?nov. 8. 08:56
1/6 anonim válasza:
A focihoz képest semmi nem népszerű. A F1-gyel sem vethető össze a népszerűsége, Talmácsi visszavonulása óta pedig Magyarországon pláne nem népszerű, de azért rengetegen nézik. A motorosok nagy százaléka követi, de például én is, pedig nem vagyok motoros.
2/6 anonim válasza:
Sokkal jobban szeretem mint az F1-et, rövidebb, változatosabb, százszor eseménydúsabb.
3/6 anonim válasza:
#1 szerintem ez nem veszett ki annyira. lehet, hogy kevesebben követték megszállottsággal, de akit le tudtál ültetni a forma-1 elé, az legalább néha napján szívesen megnézett néhány moto gp futamot is.
szóval elég jól benne van a köztudatban, és tényleg látványosabbak és izgalmasabbak a versenyek, mint az f1-ben.
4/6 anonim válasza:
A kutya se nêzi itthon. Ez is csak pénzmosoda lesz.
5/6 anonim válasza:
ma 17:29
Tudod -e mit jelent a MotoGP ?
Várjál másképp kérdezem: Tudod mi az hogy sport?😀
6/6 anonim válasza:
5
Tudom töki de amióta Talmácsi nem ott bénàzik a kutya nem nézi magyarországon, a pályát meg egy shady biznisz keretében építette Nissany nem kevés állami visszanemtéritendő támcsival. A verseny is pénztalicska téma lesz mint a hungaroring zrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!