Tolna megyei vagy Tolna megye határához közeli lovardák?
Figyelt kérdés
Olyan lovardát keresek, ahol van tényleges oktatás, hozzáértő emberek. Rendelkezem egy 15 éves lovas múlttal, szabadidős lovasversenyekre is jártam jó pár évig. Új helyet csupán csak azért keresnék mert az edzőm messze költözik, illetve munka+tanulás mellett legfeljebb már csak heti 1x tudnék menni, de azért azt az egy alkalmat is szeretném hozzáértő embernél tölteni.
Számomra a legkézenfekvőbb Mórágy lenne, de még régebben úgy halottam hogy elvárják az embertől a heti 3 alkalmat. Nem tudom, igaz-e?
Akinek vannak tapasztalatai lovardákkal, jár/járt is valahova, nagyon örülnék egy részletesebb beszámolónak.
tegnap 19:31
1/1 anonim válasza:
Ha a google térkép keresőjébe beírod hogy lovarda akkor ki fogja adni hogy hol vannak lovardák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!