Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy, hogy az...

Csak én látom úgy, hogy az ÖSSZES strand, gyógyfürdő egy mocskos fertő?

Figyelt kérdés
Hát mindenki ott mossa bele a testét, senki nem tudja hogy kinek-milyen betegsége van, stb. Aztán ez a cucc ott úszkál a vízben láthatatlanul, mi meg ott lubickolunk benne.
okt. 5. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Én is úgy látom.

Simán össze lehet szedni ott egy csomó betegséget...

okt. 5. 18:55
 2/9 Justinianus ***** válasza:
58%
Valaki be is vizel. Néha én is. Te meg időnként nyelsz egy-két kortyot. :)
okt. 5. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát ezaz!
okt. 5. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Ezért szokták nagyipari mennyiségben nyomni bele a klórt.
okt. 6. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak te. Sztem tök jó dolog strandolni. Meg úszni is imádok. Gondolj bele hogy az úszók is folymaatosan fujjak ki alevegot az orrukon. Es abban ushnak. Meg egymaseban. Es semmi bajuk
okt. 6. 02:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak épp gusztustalan. Meg az ipari mennyiségű klór sem biztos hogy annyira egészséges
okt. 6. 02:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek 99%-a nem kap el semmit egy strandolás után. A tömegközlekedésen vagy egy zárt helyiségben ahol sokan vannak úgyanúgy elkaphatsz bármit, az is gusztustalan hogy melletted tüsszögnek, köhögnek te meg azt lélegzed be. Mondjuk én nem is járok se strandra se tömegközlekedéssel. Aki meg férfi az naponta kitudja hány emberrel fog kezet, megfogja másnak a koszos, mocskos kezét utána meg nyúlkál az arcához. Az emberi lét már csak ilyen, gusztustalan, undorító.
okt. 6. 03:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem járok se strandra, se tömegközlekedéssel.
okt. 6. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebből szokott lenni a túlérzékeny szervezet meg a hatezer allergia.
okt. 6. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!