Lehorzsoltam a térdem,plusz meg is fog jönni és szétszakad a hasam,de ma edzeni kéne hogy menjek el?
A horzsolás olyan szintű hogy nem tudom kinyujtani a lábam,vagy csak nagy fájdalom árán.Este az idegesség miatt és a menstruációs étvágy miatt többet is ettem emiatt előjött a bűntudat,és még a hasam is megfajdult
Most így minden összejött.
Borzasztóan utálom magam,és a sérülés is idegesít.
Hogy menjek így edzeni?
Hasamban is kellemetlen ez az érzés..a lábam is fáj és ma.pont lábaznék.
Nem fog a világ összedőlni ha ma nem mész. Semmi értelme elmenni és negyedmunkát végezni. Sem a fejlődésedre sem semmire nem lesz hatással ha most kihagysz pár napot.
A horzsolás lehet mégrosszabb lesz ha most elmész edzeni és utána heteket kéne kihagynod
Pihenj
De így csak heti két napot voltam...
Félek ha itthon maradok zabalni fogok,elhízok..
Meg mit csináljak itthon?
Jovoheten jönnek rokonok is,addigra jól akartam kinézni,szép lapos hassal hogy jó véleményük legyen rólam
Ehelyett elesek és még túl is zabalom magam
Önfegyelem, de ha ma egy napon “túlzabálod” magad az sem fog meglátszani. Sőt nem is a mai 1 edzés miatt fogsz jövő héten jól kinézni
Gondolkodásbeli súlyos problémák vannak, ennek nem lesz jó vége
Előző héten kétszer is túl ettem magam,napközben ha ilyen nincs keveset eszek és rengeteget dolgozok igy kompnezalok.
Ma jönnek le ismerősök,akiket gyűlölök ,mert mindig baszogatnak(nem az én ismerőseim,mostohaapame)
És most még csak el sem tudok menni itthonról.
Félek hogy emiatt a stressz miatt eszek majd sokat és a lábam miatt ráadásul sehova sem tudok menni
Teljesen ki vagyok készülve.
Bárcsak megszűnnek létezni.
Akarok járni,de iszonyatosan drága és jó szakembert találni sem könnyű.
Voltam már egyszer egynél de rossz élményem van.
Konkrétan elmondtam neki a problémáikat es a körülményeket elkezdett sírni,utána csak saját magáról beszélt
Ezért kert el 10.000et.
Nem tudom,hol találok jót.
Jesszus hát ez valóban “szép” élmény lehetett.
Nézd én nem vagyok pszichológus, de egy kondis huszonéves lány vagyok aki az edzés témába eléggé beleásta magát, sokat tanultam. Ha legalább arról a részeől, edzés,kaja, testkép szeretnél beszélgetni akkor írj rám nyugodtan
Kedves 7es!
Igen.
Anno volt eveszavarom szóval ezzel én is tisztába vagyok és én ék a hatására kezdtem el az edzés.
Anorexiás Voltam 15 éves koromban 32 kilóra lefogytam
21 évesen megcsináltam egy edző képzést is,de életem legrosszabb két éve volt.
Volt egy 65 éves férfi tanárom aki bántalmazott,szexuális megjegyzéseket tett,ezek után jöttek a falasrohamaim,amit azóta sem sikerült teljesen feldolgoznom főleg azért nem,mert az itthoni környezetem is bántalmazó.
Már max 1-2 alkalommal törnek rám ilyen rohamok, próbálok erős maradni de egyedül annyira nehéz.volt egy jó barátnőm,de az is hátba szúrt.
Tudom ez már annyira elüt a tematol inkább pszichológia kategóriába kellett volna feltenni.
Szívesen beszélgetek veled.
Horzsolást ezüst kolloid folyadékkal és körömvirág balzsammal szoktam kezelni.
A menstruációs kellemetlenségre meg be szoktam venni egy szem fájdalomcsillapítót.
Az edzésre nincs trükk. Mész és csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!