Szerintetek készen állok a vágtára? Többi lent
Figyelt kérdés
A könnyűügetést elég szépen tudom csinálni de a tanügetéssel vannak problémáim mert mindig befeszülök, meg akárhogy szorítok, mindkét térdemnél van egy méllyedés (az édesanyámnak is ilyen formájú a lába) és emiatt ott nem marad meg a zsepi de a térdem belső oldala és a combom viszont rendesen oda van nyomva. A térdem miatt az edző nem akarja, pedig már négyszer vágtáztam: egyszer lovasórán és háromszor terepen mert: megilyedtek a lovak, egy öreg kislóval utól kellett érni a nagyot ezért beugrattam, egyszer meg megcsípte a lovat egy bögöly de ezt nem nevezném vágtának mert egy csak 5 méter volt (a lovasórai volt a legelső mert akkor tanultuk csak utánna edzőváltás volt)aug. 28. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Készenállok
Nem állok készen
4 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
8 éve lovaglok de a szüleim nem akarták és azt mondják hogy ha az edző is azt mondja
aug. 28. 18:47
2/6 anonim válasza:
Nyilván a térded sosem fog változni szóval ha az edző emiatt nem akarja akkor sosem fogsz szerintem tanügetni kengyel nélkül könnyebb úgy máshogy áll a lábad egy kicsivel úgy probáljátok meg esetleg az a baj hogy a vágtánál ugyan úgy kell a lábad tartanod mint tanügetésnél de szerintem kérdezd jobban az edződ hogy hogyan lehetne javítani a dolgon
3/6 anonim válasza:
ne vicceljünk má bazeg 8 éve jársz 5x vágtáztál hogyne állnál készen
4/6 anonim válasza:
Az hogy 8 éve lovagol nem jelent semmit , 5x vágtázot és azt is véletlen az edző azért van hogy megtudja mondani ki és mikor áll készen nem a gyerek fogja megmondani mikor áll készen
5/6 A kérdező kommentje:
Mostmár megy a tanügetés, átmentem egy másik lovardába ott jól elmegyarázták és ma volt vágta is
szept. 12. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!